کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
این خمیردندانها معمولا حاوی موادی مثل نیترات پتاسیم، فلوراید سدیم و فلوراید استنوس هستند.
تمام مراحل کامپوزیت دندان در یک جلسه انجام میشود. درصورتی که بعد از دیدن دندانهای کامپوزیتشده، قصد تغییر و اصلاح آنها را داشته باشید، در همان جلسه اصلاح نیز انجام میشود.
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
ترکیب مزایای ترمیم کامپوزیت مستقیم با ونیرهای کامپوزیت پیشساخته
مواد غذایی رنگی: نوشیدنیهایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگهای قوی دارند میتوانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.
سپس، دندانپزشک از یک پالت رنگبندی برای انتخاب رنگ با تناژ مناسب پرکننده کامپوزیت استفاده میکند. حتی در برخی موارد، برای سطوح داخلی و خارجی دندان، ممکن است تن رنگهای مختلفی از کامپوزیت انتخاب شود تا ترمیم به شکلی طبیعیتر انجام شود. بعد از انتخاب رنگ مراحل کامپوزیت دندان عبارتند از:
ابعاد و اندازه ذرات تشکیل دهنده مواد کامپوزیت دندان در تعیین کیفیت آن بسیار مهم است. هرچه ذرات ریزتر باشند فرم دادن آن سادهتر و پولیش پذیری بالاتری دارد.
برای روشن کردن دندانهای زرد و زیبایی طرح لبخند هم از کامپوزیت استفاده میشود که در این حالت به آن کامپوزیت ونیر میگویند.
تنش و استرس: تنشهای روانی و استرس قبل از درمان نیز میتواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.
اصطکاک کمتر با دندانهای مجاور: کامپوزیتها با دندانهای مجاور کمترین اصطکاک را ایجاد میکنند.
با این نکات میتوانید بهترین دندانپزشک کامپوزیت در تهران را پیدا کنید.
درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.
عمق حفره: عمق حفرهای که باید پر شود، نقش مهمی در میزان درد دارد. هر چه حفره عمیقتر باشد، احتمال درگیری بیشتر عصب و حساسیت افزایش مییابد.
مهمترین عامل در تفاوت قیمت بین کامپوزیتهای ونیر، کیفیت مواداولیه و برند آن است.